Sofie Christiansen - Kunstkikkert
500
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-500,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Sofie Christiansen

Musik

Gode sange og gode bevægelser

Aldersgruppe: 3-6 år

Antal: max. 20 børn

Tidsramme: 10 timer

 

I et forløb med Sofie arbejder vi med fagtesange, sange på andre sprog, sange med dansetrin og rammesange. Sofie styrer forløbet, men vil også inddrage børnene i den skabende proces. Vi skal udforske stemmen. Synge højt, stille, skarpt og blødt.

 

I forløbet vil der være fokus på processen, og den musikalske udvikling. Vi skal arbejde med rytme, toner, klange, at finde på og at synge efter.

 

Udbytte af forløbet

Når forløbet er slut vil børn og pædagoger have lært en masse nye sange og lege, de kan arbejde videre med i institutionen.

Forløbet vil styrke fællesskab, samarbejde, træne børnene i at lytte efter – både de voksne, og deres børnekolleger. Et musikalsk mål er at øge glæden ved musik og at få børnene til at se musikken som en naturlig del af deres hverdag.

Om underviseren

Sofie er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i sang og SDS. Hun er aktiv musiker og sangskriver i forskellige sammenhænge, blandt andet med ’Musikflyveren’, som en koncert med en samling nye børnesange, der handler om at rejse.

Sofie har stor erfaring med at undervise, hun har undervist børnehavebørn i forbindelse med Musikflyveren og musikalsk børnehavefestival samt undervist i børneband for de 6-7-årige. Herudover underviser Sofie også i sang.

Category
musik