Sidsel Effersøe
464
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-464,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sidsel Effersøe

Arkitektur

Workshop med arkitektur

Aldersgruppe: 1.-10. klasse

Tidsramme: 10 timer til en emneuge

Antal: en klasse op til en årgang

 

I arkitekturworkshoppen bliver eleverne introduceret for arkitektoniske elementer såsom lys, form og materiale. Eleverne skal i grupper undersøge og eksperimentere med hvilken betydning lys og skygge har i rum, og hvordan man med former og farver kan påvirke rum.

 

Herefter bygges der arkitektoniske modeller, hvor der bliver mulighed for at arbejde med form, konstruktion, mønstre og strukturer. Eleverne indgår i en kreativ proces med skitsering og afprøvning af idéer i deres modeller. I fællesskab præsenterer de deres modeller for hinanden. Workshoppen afsluttes med en udstilling på skolen af elevernes modeller.

 

Workshoppen giver eleverne redskaber til at se deres omgivelser med nye øjne og mulighed for i model at arbejde rumligt med deres ideer og visioner. Der er mulighed for at tilpasse workshoppen, så eleverne idéudvikler til et konkret sted eller rum, f.eks skolens legeplads eller kantine.

Mød kunstneren

Hjemmeside

www.sesese.dk

Mail

se@sesese.dk

CV

Hent CV

Category
arkitektur