Mads Mygind - Kunstkikkert
460
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-460,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Mads Mygind

Litteratur

Skrivekunst og litteratur – digte og tekster

Aldersgruppe: 6.-10. klasse

Tidsramme: fra 10 timer

 

Jeg har stor erfaring med at undervise og laver forløb med forskellige temaer. Jeg tilpasser altid det, jeg kommer med til elevernes niveau og underviserens ønsker.

 

Eksempler på forløb:

  • At være forfatter. Hvordan bliver man det, hvordan lever man af det, og hvorfor gør man det. Med en oplæsning af mine bøger undervejs.
  • At læse digte. Hvordan kan man læse digte, det kan være en introduktion til både min egen praksis og mine inspirationskilder, og til ny dansk lyrik i al almindelighed.
  • Eleverne skriver. Ved hjælp af konkrete skriveøvelser, som jeg præsenterer dem for, kan eleverne hurtigt komme i gang med at skrive digte og andre korte tekster, som de dermed lærer om, mens de producerer dem.

 

Forløbet kan også være en blanding af det hele. Det er også muligt at tilrettelægge mit besøg efter et forløb, den enkelte klasse/årgang i forvejen er i gang med.

Om underviseren

Mads er forfatter og har skrevet digte og tekster til forskellige sammenhænge. Han har stor erfaring med at foredrage, undervise og afholde workshops på folkeskoler, efterskoler, gymnasier, højskoler, universiteter, mm.

Han underviser i litteratur og skrivekunst på Ry Højskole og Silkeborg Højskole og er ansat på Århus Billed- og Medieskole, hvor han underviser 6.-9.-klasser i at læse og skrive digte. Mads er desuden tilknyttet Skrivekunstskolen (Godsbanen, Århus).

Mød kunstneren
Hjemmeside

Mads Mygind på wikipedia

Mail

madslmygind@gmail.com

CV

Hent CV

Category
litteratur