Line Frøslev - Kunstkikkert
471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-471,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Line Frøslev

Billedkunst

Udsmykning af børnehaven

Aldersgruppe: 4-5 år

Tidsramme: 30 timer (egner sig godt til emneuge)

 

Lad børnehaven boble af fantasi

Kunne I tænke jer at få besøg af en væskeægte billedkunstner med masser af pædagogisk erfaring, og dermed give børnene i jeres institution en helt særlig kunstoplevelse? At mærke børnehaven boble af fantasi og farver? At give tid til eksperimenter og fordybelse og lade både børn og voksne få nye idéer til hvordan man kan arbejde med billedkunst?

 

Trænger institutionen til et farverigt løft? Skal væggene indenfor eller husets facade fyldes med farverige fabeldyr eller fantasifulde folk? For børnene giver det et særligt tilhørsforhold at være med til at præge de fysiske rammer, de færdes i.

Herunder ses et forløb, der kan køres op og ned i skala og tilpasses præcis jeres børnegrupper, ønsker og behov. Både indhold og form kan varieres.

 

Fælles udsmykning

Med udgangspunkt i børnenes egne tegninger, skaber vi i fællesskab smukke, blivende udsmykninger til børnehaven.  Vi arbejder i mindre grupper med store figurer i træ, som kan skabe liv ude eller inde. Trivsel og samarbejdet har en central plads i forløbet, og børnene er med i hele processen. Lige fra et inspirerende oplæg om det valgte emne, skitsetegning, forstørrelse af motivet med overheadprojekter, til maleri i flere lag og navngivning og montering af de færdige figurer.

 

Temaer til inspiration: fantasidyr, eventyr, venskaber, kroppen, vilde dyr.

Sanser og teknikker

Med alle sanser åbne går vi på opdagelse i kunstens verden, stiller spørgsmål og søger svar.

Kan man male med en bil? Kan man tegne med en tå? Kan man spise et kunstværk? Hvad er en konturstreg og hvilke spor sætter en fluesmækker?

Vi undersøger farver, teknikker, materialer og udtryk. Vi har god tid til at gribe det guld, der opstår i mødet mellem børnene, processerne og mig som kunstner. Tid til at lade sproget og fællesskabet blomstre og nysgerrigheden vokse. Og selvfølgelig kan det bagefter ses, at jeg har været på besøg i børnehaven.

I mine kunstforløb for børn, er der altid fokus på anerkendelse og på berigende og lærerige processer. At processerne også fører til produkter, som børnene bliver glade for og stolte af, er kun et plus. For succes og positive oplevelser giver mod på mere.

Om underviseren

Line er billedkunstner og også uddannet lærer. Hun er aktiv udstiller og har også lavet mange udsmykninger. Hun har bred erfaring med undervisning af børn i alle aldre og har lavet mange forskellige forløb med spændende, kreative idéer og resultater til følge. Line er også leder og underviser i Hinnerup Billedskole.

Mød kunstneren
Hjemmeside

www.linefroeslev.dk

Mail

mail@linefroeslev.dk

CV

Hent CV

Category
billedkunst