Johannes Eberl Smed - Kunstkikkert
416
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-416,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Johannes Eberl Smed

Musik, elektronisk

Vi skriver musik sammen

Aldersgruppe: 3.-9. klasse

Antal: max. 30

Tidsramme: fra 10 timer til en hel emneuge.

 

Vil I være med til at forvandle børnenes virkelighed til et stykke musik?

Vil I være med til at lade musikken opstå ud af jeres inputs, lyde, fysiske rammer, talenter og skabe et unikt værk sammen?

 

En sjov og lærerig workshop med fokus på at improvisere, gribe idéer, lytte, stå alene, spille sammen og at have mod på at undersøge det smukke og det grimme.

 

Formål

At skabe en åben og fri skabelsesproces, der udvider børnenes forståelse for, hvad musik kan være. Der leges med mulighederne for, hvad man kan bruge som instrument. Kreativiteten og fantasien styrkes, ligesom forløbet styrker samarbejdsevnerne samt skaber glæde og dialog.

Indhold

Vi arbejder ud fra konkrete øvelser, herunder tegning, hvor vi laver tegnede musikalske oplæg, der giver en ramme til sammen at skabe musik på baggrund af børnenes idéer, lyde osv.  Derudfra vil vi undersøge lydene fra jeres hverdag: hvordan lyder gymnastiksalen, radiatoren, klasseværelset, alle pigerne, madkasserne, legepladsen osv.? Vi optager lydene med optagegrej, som jeg har med.

Alle vores opdagelser og erfaringer bearbejder vi musikalsk i fællesskab og sætter det til sidst sammen til et stort, kaotisk, smukt, unikt stykke musik. Det bliver typisk til et godt mix af computeren, der afvikler den sammensatte musik og børnenes og min live-musik.

 

Resultat

Et superkreativt musikstykke vi kan opføre for resten af skolen, forældre, os selv eller vi kan indspille det og dele med hinanden på internettet.

Resultatet varierer i størrelse og detaljer efter hvor meget tid vi har.

Om underviseren

Johannes er musiker og musikpædagog fra det Jyske Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring med undervisning af børn og voksne og er aktiv musiker/komponist i mange sammenhænge. Johannes elsker eksperimenter med lyd, lyddesign og elektronisk musik og fungerer også som producer.

Mød kunstneren

Hjemmeside

www.johannessmed.com

Mail

johannes.smed@gmail.com

CV

Hent CV

Category
elektronisk, musik