Henrik Hass - Kunstkikkert
465
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-465,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Henrik Hass

Musik, rap

Rap – workshop og historien bag

Aldersgruppe: 6.-10. klasse

Tidsramme: fra 10 timer

 

Jeg udbyder forløb omkring rapmusik ud fra forskellige temaer:

  • Rappens historie og udvikling indtil i dag i USA/Danmark
  • Rap som musikalsk og lyrisk genre
  • “Ingen er perfækt”, et oplæg, hvor jeg går bagom min seneste udgivelse, og fortæller tilblivelsen fra ide til det færdige produkt

 

Hvert forløb tager udgangspunkt i ovenstående oplæg, som kombineres med workshops i skrivning af raptekster eller improviseret rap. Indholdet kan skræddersyes efter ønske – skal der fx være fokus på den skrevne tekst eller improvisation. Der kan også arbejdes med fremførelsen, hvordan laver man en god performance?

Under skrivearbejdet deles klassen op i mindre hold. Forløbet sluttes af med en fremførsel af teksten for resten af klassen.

Om underviseren

Henrik er rapper og producer, men også uddannet pædagog. Han er erfaren freestyle rapper, og har mange gange optrådt ved konkurrencen i freestyle battlerap, MC’s First Night. Her har han vundet forskellige runder, semifinalen i 2007, samt ’Den gyldne mikrofon’. I den forbindelse har Henrik gennem flere år turneret på Grøn Koncert.

Som rapper har Henrik udgivet forskellige albums, senest ’Ingen er perfækt’ i 2017, og han optræder løbende med egne rapnumre, foredrag og workshops.

Henrik er desuden projektmedarbejder i ungdomskulturhuset i Aarhus, og underviser i ungdomsskolen i rap.

Mød kunstneren
Hjemmeside

Henrik Hass rap på facebook

Mail

henrikhass@gmail.com

CV

Hent CV

Category
musik