Clara Aaholm - Kunstkikkert
501
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-501,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Clara Aaholm

Musik

Kom med på en tur rundt i verden – sange og bevægelser til børn

Aldersgruppe: 3-6 år

Tidsramme: 10 timer – 1 time om ugen i 10 uger

 

Dette forløb tager udgangspunkt i at bringe ny, god børnemusik ud til børnene. Jeg fokuserer på glæden ved at synge, danse og lege, og igennem forskellige sanglege skaber jeg en glæde omkring kroppen som et musikalsk værktøj. Det musikalske univers kommer fra Musikflyveren, som bl.a. er en samling nye børnesange.

 

Vi skal ud at rejse

Teamet for forløbet handler om AT REJSE: I løbet af de 10 uger, vil vi hver gang lære en sang om et land. Vi skal rejse til Kina, USA, Argentina, Frankrig, Norge, Sydafrika og Brasilien. Tanken er, at børnehaven kan indgå i et samarbejde, hvor det gældende land kan blive ugens tema. Man kan fx snakke om:

  • hvor ligger Brasilien?
  • hvad spiser man i Brasilien?
  • hvordan er vejret? er der varmt, er der koldt?

 

Koncert

Hvis børnehaven har lyst, kan forløbet afsluttes med en koncert for resten af børnehaven/forældre hvor nogle af de lærte sange præsenteres.

 

Udbytte – musikalsk glæde og fællesskab

Forløbet vil styrke fællesskabet, træne børnene i at lytte efter, øge deres musikalske glæde og give dem lyst til at synge og danse. Børnehaven vil igennem forløbet få en masse nye sange til deres repertoire samt inspiration til nogle gode danselege.  Alle sangene som læres, kan findes på Spotify.

Om underviseren

Clara Aaholm er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med en bachelor som rytmisk musiker med hovedfag i klaver og Sang, Dans og Spil. Clara har stor erfaring med formidling af musik til børn i forskellige aldre. Hun har gennem de sidste tre år formidlet og udført en musikalsk børnehavefestival med projektet ’Musikflyveren’.

 

Musikflyveren er en musikalsk idé om at bringe bedre børnesange ud i børnehaverne. I samarbejde med Aarhus Kommune har vi arbejdet med 69 børnehaver. Her har børnene lært en sang gennem to besøg, som de har skullet synge for andre børnehaver akkompagneret af professionelle musikere.

Læs mere om projektet på musikflyveren.dk

Mød kunstneren
Hjemmeside

www.musikflyveren.dk

Mail

claraaap@hotmail.com

CV

Hent CV

Category
musik