For skoler og institutioner - Kunstkikkert
39
page-template-default,page,page-id-39,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

For skoler og institutioner

Konceptet Kunstkikkert – til skoler og institutioner

I får besøg af en udøvende kunstner, der samtidig er en erfaren formidler. Et kunstforløb er på 10-40 timer og I får dækket 50% af kunstnerens honorar. Lad børn og voksne opleve kunsten tæt på – i hjemmevante omgivelser.

 

Sådan kommer du i gang

Se i kunstnerkataloget under ’Mød kunstnerne’ og bliv inspireret af kunstnerne og de forløb, de udbyder. Dette er bare et lille udpluk af de muligheder, kunstnerne kan tilbyde. Kataloget er ment som inspiration, og I kan vælge et færdigt forløb herfra – eller skabe jeres eget projekt i samarbejde med kunstneren.

 

Vælg en kunstner og send ansøgning

Når I har fundet en kunstner, som matcher jeres ønsker og ideer, kontakter I vedkommende og aftaler datoer, tidsramme, indhold og forventninger. Derefter laver I en ansøgning til Børnekulturhuset og sender den senest 4 uger før projektets start.

 

Ansøgningen behandles

Børnekulturhuset behandler ansøgningen, og kan vi godkende den, modtager skolen/institutionen samt kunstneren en kontrakt fra os indenfor 3 uger.
Hvis vi ikke kan godkende projektet får skolen/institutionen besked om dette indenfor 3 uger.

 

Betalinger og evaluering

Når projektet er afsluttet, afregner skolen/institutionen hele beløbet med kunstneren (kunstnerens sender oftest en faktura). Skolen/institutionen udfylder en evaluering af forløbet og sender denne samt faktura og dokumentation for betalingen (typisk et screenshot af den gennemførte overførsel) til Børnekulturhuset. Herefter udbetales støtten.